måndag 13 april 2009

Påsken 2009

Långfredagen ägnades åt agilitytävling i Kungsbacka. Det var årets första tävling och inne i ett ridhus. Upp tidigt eftersom medium började. Agilityklassen gick inte alls bra eftersom Zigge bara tramsade och vi var inte alls samspelta. Hoppklassen gick desto bättre. Den resulterade visserligen också i en disk men jag var helnöjd för det gick bra och det blev bara fel på ett ställa och slalomingången. För första gången någonsin så hann jag springa före min hund innan han hann ut genom tunneln, sprang nästan på honom stackaren. Efter tävlingen åkte vi hem till vår moster som bor i Ullared och blev bjudna på god grillad mat som vi satt ute och åt. Vi kom också fram till att förra året när det var påsk så åkte vi snowracer och hundarna lekte i snön. Tänk så olika det kan vara från år till år! Föredrar helt klart sol och värme!

Påskafton. Martin kom upp till Ullared och hade Budda, Marlene, Pernilla och Leo med sig. Budda blev glad att få träffa matte igen :) Efter en snabb fika åkte vi en sväng till Ge-Kås, vilket nästan är ett måste när man är där uppe. Det var tyvärr väldigt mycket folk och orkade inte riktigt shoppa liksom så det blev bra mkt mindre än det brukar bli. På kvällen blev det riktig påskbuffé som var riktigt god.

Påskdagen. Efter att ha ätit lite lunch hemma hos moster i Ullared så åkte vi inom mormor och morfar på vägen hem. Och fick god mat och en härlig promenad.

Annandag påsk
vaknade vi äntligen hemma i vår egen säng. Borta bra men hemma bäst! Vi sov länge men efter det så var vi riktigt flitiga. Jag åkte iväg och handlade och under tiden fixade Martin i trädgården. När jag kom hem tog vi en fikapaus (min favorit del av trädgårdsarbete) men sen var vi igång igen och vi höll på och grejade tills klockan var typ halv sex. Det tråkiga är ju att det syns ju inte att man slitit i så många timmar. När vi väl kom in var både vi och hundarna helt slut. De hade ju varit med oss ute hela dagen och det tog på deras krafter också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar