onsdag 9 mars 2011

Halva veckan har gått

Nu har halva veckan redan försvunnit, begriper bara inte vart tiden tar vägen. Men det är helt klart så att veckorna går mycket fortare nu när vi har Martin hemma på tisdagar och torsdagar.

Måndag - Babysim som vanligt och som vanligt var det lika mysigt att plaska i plurret med lilla Madelene. Denna gången hade de höjt bassängbottnen så att det bara var 50 cm djupt så barnen kunde gå i själva och även gå på botten. Men Madelene tyckte det va lite skumt att känna botten och ville mest bara plaska och flyt/simma som hon brukar. Men det var helt klart kul att ha testat på!

Tisdag - Martin jobbade hemifrån, det är så mysigt att ha honom hemma, Madelene var på dagis en stund. Eftersom Martin aldrig varit där så följde han med och hämtade henne och på förmiddagen så trimmade jag Martins hår så när pappa sen kom så tyckte hon inte riktigt det stämde, han brukar inte komma dit och han såg ju konstig ut :) På eftermiddagen sen så åkte jag och tränade på Friskis med Marlene. Martin och Madelene hade tråkigt här inne så de gick ut och härjade i trädgården. Hon gillar att vara ute och leka vår lilla tjej.

Onsdag - Madelene på dagis idag med och pappa messade och frågade om han fick bjuda på lunch i ishallen. Så jag åkte till Ängelholm för att luncha med pappa idag. Riktigt god mat var det och ett trevligt påhitt av pappa också. När vi ändå var där så passade vi på att fixa kvalseriekort till Marlene och mig också. Vi vill ju sitta på samma sektion som pappa men det fanns inte mycket platser kvar minsann. Men vi fick platser på raden längst ner och det är faktiskt där vi har brukat sitta under grundserien. Gillar faktiskt att sitta där nere, visst man kanske ser lite bättre där uppe där pappa sitter men vi ser all action mycket närmre, och hör tom hur spelarna skriker på varandra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar