onsdag 25 augusti 2010

Jävla surgubbe

I lördags morse när vi var på väg till barnloppisen så gick vi förbi grannen som va ute i sin trädgård. Inget ont anande så hälsade vi på honom precis som vi brukar och han sa att det va bra han sprang på oss för han ville prata med oss. Han ville prata med oss om vår hundar för de är ett problem enligt honom. Kände redan här hur jag började koka, så jag sa ingenting, ville bara fortsätta och gå där ifrån. Så det va Martin stackaren som stå och försöka va trevlig fast vi fick ta massa skit.

Då visar det sig tydligen att våra hundar skäller ALLTID och att det har förstört deras utemiljö och att han inte kan arbeta på sitt arbetsrum för hundarna stör honom. Han hade till och med en lapp i fickan där han hade gjort ett streck för varje gång hundarna skällde under 12 timmar. Så mkt som han hade streck på pappret skäller de inte, då hade jag själv blivit tokig. Sen sa han att vi skulle flytta vårt staket för hundarna kunde komma in på hans tomt och bita hans barnbarn. Det va det dummaste jag har hört, för de kommer inte in på hans tomt och våra hundar bits inte. Martin sa detta men gubbens kommentar va bara att det kan inte du garantera och visst det kan vi väl inte men vi hade väl inte haft kvar de hundarna i VÅRT hem men Madelene som är det absolut käraste vi har om vi hade misstänkt att de skulle bitas. Vid den här tidpunkten kokade jag ordentligt och pulsen va bra hög vill jag lova. Är det då inte bättre att hans barnbarn ger fan i att gå så nära vårt staket som e på vår tomt om han nu e rädd för våra monster.

Tycker det är konstigt att han ska gnälla på hundarna när ingen annan gjort det på andra ställen som vi bott på, inte ens när vi bodde i lägenhet så gnällde grannarna på oss och då hade vi inga roliga grannar under oss. Tyckte det började så bra när vi flyttade hit och grannarna verkade vara så trevliga. Även om denna gubbe sett ut som en klassisk surgubbe hela tiden så har han ändå verkat lite trevlig. Men han är verkligen som han ser ut, en riktig surgubbe, lite som en sån som är tagen från grannfejden som bara ska hitta saker o gnälla på. Som tur är så är inte alla grannar såna. Grannarna vi delar uppfart med är jättetrevliga och tycker bra om våra hundar så de andra sura kan man ju skita i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar