onsdag 1 maj 2013

Hembygdsparken

Detta har varit en helt underbar dag, trött är jag och det är knappt jag orkar skriva bara. Dagen började tidigt med att förbereda matsäck och annat som skulle med för vår lilla utflyktsdag i Hembygdsparken i Ängelholm. Vi åkte dit tillsammans med Madelenes kompis från dagis och hans familj, vi var på plats vid halv elva och barnen började leka direkt, direkt efter deras bamsekram det vill säga. Det är så härligt att se dem leka så fint som de gör. Papporna var på lekplatsen med barnen och vi mammor kunde sitta och prata strunt och njuta av utsikten. Efter en liten stund träffade vi fler barn som Madelene kände och det blev fullt ös. Vi hade fint väder om än lite kyliga vindar men det är så härligt att bara kunna ha tunn jacka på sig och slippa den där tjocka bökiga vinterjackan.

Efter både lek, fika, lek, lunch och ännu mera lek så blev det tillslut dags att åka hemåt. Med två nöjda men trötta barn begav vi oss hemåt och var nog hemma igen vid halv fyra tiden. Hade vi inte fortsatt hålla igång då så hade vi nog segat ihop allihopa för även vi vuxna blir trötta av en heldag ute så, det tar på våra krafter också. Eftersom bilen ska in på helrekond imorgon så skulle den tömmas på allt innehåll. Efter det så tog vi ett ryck i uterummet och ställde borden i ordning. Plockade fram våra solstolar vi köpte i slutet av förra sommaren och invigde dem, det blev ju aldrig att vi fick gjort det förra sommaren för efter att vi köpt dem så var det inte fint väder längre. Men det var hur trevligt som helst att ligga och bara slappa i en sån. Istället för att grilla idag så beställde vi faktiskt en pizza som vi åt ute i uterummet, hur mysigt som helst.

Nu ligger barnen och sover gott i sina sängar, det tog inte lång stund för dem att somna idag inte. Hoppas nu bara de sover gott hela natten, det kommer förhoppningsvis vi göra. Men först blir det väl ett avsnitt Rederiet eller Las Vegas innan vi somnar.





#095

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar