måndag 28 februari 2011

Gaffel


Så här såg det ut när Madelene testade äta med gaffel själv för första gången i början av året. Eller hon har ju egentligen testat innan också men det har mest blivit kladd av det, denna gången kom det mesta in i munnen :)

Tema 78 - Gaffel
Bild 57 av 365

Februari

 
Så här på februari månads sista dag passar det ju bra med en februari bild. Bilden är tagen i vår trädgård när vi fick ett litet återfall av snö i mitten av månaden. Många och stora flingor kom det o de kom fort, inte lätta att fånga på bild men några fastnade.

Tema 55 - Februari
Bild 56 av 365

Bubbel

 
I helgen så lyxade vi till det och drack lite bubbel, jag tycker egentligen inte det är något vidare så jag skålar bara och tycker det är festligt sen får Martin dricka upp mitt glas med. Här skålade vi och drack ur glasen vi skålade ur på vår 1-års resa till Polen och glasen "fick" vi med oss hem och de pryder vårt vitrinskåp som fina minnen från vår första kärleksresa ♥

Tema 30 - Bubbel
Bild 55 av 365

söndag 27 februari 2011

Minishopping

Blev att Madelene och jag åkte en sväng till Väla igår, vi va så uttråkade här hemma och jag hade massor med tråkgöra som skrek på mig. Men kände verkligen inte för att fixa med städ och tvätt igår, vissa dagar är det ju så plus att det är mycket roligare med shopping. På Väla mötte vi upp min pappa och systrar. Började inne på Grizzly där jag skulle ha mat till lille Budda och Madelene tyckte det var spännnade att gå o titta på alla djurleksakerna och sprang med sitt lilla pekfinger i vädret och sa titta många många gånger. Fiskarna var också fina och spännande tyckte hon, tyvärr så var det inte så många kaniner eller liknande i affären så det hände inte så mycket i de burarna. Innan vi gick in på själva Väla för att handla det vi egentligen åkte dit för så gick vi in en runda på Toysrus och det va ju precis lika spännande som djurbutiken om inte ännu lite roligare. Det var en fröjd för ögat att se lilla hjärtat gå runt i gångarna och titta och utforma sitt lilla oh med munnen. Inne på Väla blev det köpt ett par varma vantar, ett par mockasiner och även ett par nya jeans som jag bara inte kunde motstå. Det va extrapris på dem bara tillfälligt över dan så jag slog till på dem och Madelene gillade dem :) Som vanligt blev det Madelene som fick shoppat, men mycket roligare att handla till henne!

När vi kom hem vid typ halv sju tiden hade jag en väldigt väldigt trött liten tjej med mig hem så det blev sängen direkt för henne. Efter nattning av Madelene och kvällsmat så blev det lite mys i soffan med chips o dipp till Melodifestivalen på tvn. Och faktiskt var det så att det var de två låtarna som vi tyckte var bra som gick vidare!

lördag 26 februari 2011

Årets match!

Vi var och kollade på hockey igår, pappa och nästan hela tjejligan, Pernilla var hemma hos oss och lekte med Martin och Madelene istället. Det var inte riktigt årets bästa match men en av de viktigaste eftersom så mycket stod på spel. Killarna spelade inte alls så bra som det kan, blev en hel del felpassningar och de gav Malmö övertaget med 0-1 innan man själv kvitterade med 1-1 i spel 5 mot 3. Fler mål blev det inte under matchen i ordinarie tid eller i förläningen utan matchen avgjordes på straffar. Och straffläggningen blev en riktig nagelbitare den också för ingen av lagen lyckades få in en straff förrän när det var Rögles tur att göra tredje försöket och det var Simon Olsson #27 som satte den, en riktigt snygg straff och jubel i publiken. Det är verkligen kul när de vinner en så viktig match och showar lite för publiken. Efter att de tackat publiken som de brukar så fick klacken ut Rögle på isen igen, och hela laget ställde upp på en rad och dansade. Stämningen och kännslorna går inte att beskriva utan måste upplevas live, och jag är glad att jag fick vara där igår och uppleva detta andra derby i Ängelholm, TACK PAPPA!

Rögles tabelläge förbättrades ytterligare efter att Leksand förlorade mot Mora med 1-4 nu ikväll och Rögle är nu garanterade plats i kvalserien! Vilket betyder att än är säsongen inte över! Jippi!!!


Simon Olssons snygga straff

Rögle dansar :)

Hittade en söt kommentar på Rögles Supporterblogg "Kan meddela att mina smågrabbar (5 och 6 år) redan har börjat träna på Simons snurrstraff. Lär kosta ett parkettgolv, men det är det värt!!" Och denna fina kommentar får avsluta detta hockeyinlägg :)

torsdag 24 februari 2011

Hockeymys

Igår kväll kom min familj hit för att mysa lite och titta på hockey från tv-soffan. Vi beställde hem pizza och kollade på när Rögle spelade mot Leksand borta. Tänk vad man kan göra med tekniken, titta på tvn via datorn, helt magiskt :) Det blev en väldigt målsnål match och det såg länge ut som det inte skulle bli några mål alls fast chanserna fanns där, men så tillslut petade Rögle in 0-1 och det blev också matchens enda mål. 3 nya poäng till Rögle som ökar på skillnaden ner till Leksand och gör sin tredjeplats ännu lite säkrare. Ska bli så spännande att se hur det går när de möte Malmö hemma imorgon, senast slutade matchen 6-0 och det hade varit kul att få se en sån match igen i en fullsatt arena. Mysigt hade vi och mätta blev vi plus att Rögle vann, så det var en myskväll som hette duga :)

Nu ikväll har jag varit och tränat med pappa och Beatrice, kände verkligen inte för att träna idag egentligen men det är så skönt när man väl är klar. Jag personligen tycker att det är att ta beslutet att åka iväg och ta sig på plats som är det jobbiga de dagar man inte känner för det men när jag väl är på plats är det helt okey och bara att köra på. Hoppas nu bara träningsvärken är snäll mot mig eftersom det är hockey imorgon :)

onsdag 23 februari 2011

Arvegods

 
Detta fina armband har jag ärvt efter min mamma, hon fick det av pappa när jag föddes och nu är det mitt. Jag hade det på mig när jag gifte mig och kändes lite som att mamma var med ändå fast på ett lite annorlunda sätt ♥

Tema 10 - Arvegods
Bild 54 av 365

Vardagslyx

 
Vardagslyx  när den är som bäst :) Dessa härliga goda små bollar kan piffa till vilken vardag som helst

Tema 332 - Vardagslyx
Bild 53 av 365

tisdag 22 februari 2011

Sportlovsmys

Igår var Madelene och jag iväg på lite sportlovsmys med morfar och mostrarna. Efter dagis åkte vi raka vägen till Strövelstorp och som tur var somnade Madelene i bilen, annars hade det blivit jobbigt. Inte roligt att ha med sig en trött och kinkig Madelene. Vi lämnade av hundarna och plockade upp mostrarna som har sportlov och åkte till bowlinghallen i Ängelholm där vi mötte upp morfar. Madelene var väldigt skeptisk till en början men det släppte efter en liten stund. Beatrice showade lite för henne och sen var det inte lika läskigt längre. Pappa och jag spelade på en bana och de andra tjejerna på en, pappa trodde nog han skulle klå mig men tänk så fel han hade. Jag vann och det var längesedan jag gjorde det, brukar inte gå så bra för mig när jag bowlar längre. Men det var kul att det gick bra och att jag klådde pappa :)

På kvällen sen så hämtade Martin Madelene och Pernilla i Helsingborg och vi andra gick på hockey i Ängelholm. Blir lite körande fram och tillbaka för att få ihop det så att alla som vill ska kunna gå på hockey och de som inte ska gå på hockey ska få passning. Rögle mötte Tingsryd hemma och Tingsryd är ett av bottenlagen så jag var helt övertygad om att det skulle bli en enkel match med många mål. Men första målet kom inte förrän i tredje perioden och det satt långt inne. Men sen rasslade det till och matchen slutade 3-0 men målen skulle kommit tidigare och varit fler, men men. Rögle ligger kvar på sin 3e plats och är än så länge direktkvalificerade till kvalserien. Nu är det inte många matcher kvar och det gäller att slå Leksand borta imorgon och Malmö hemma på fredag för att vara säkra på att behålla den platsen.

Klot

 
Igår var Madelene och jag och bowlade med min pappa och mina systrar. Tyckte det var perfekt tillfälle att knäppa en bild under temat klot. Hade någon bild med bara klot men jag tycker det är roligare med en bild där det händer något. Här har jag lyckats fånga Pernillas sköna stil med klotet i luften.

Tema 133 - Klot
Bild 52 av 365

söndag 20 februari 2011

Saknad

Idag är det sex år sedan min älskade mamma rycktes bort från oss, en mörk och jobbig dag. Kan inte fatta att det gått sex år. Saknaden är enorm och det går inte att beskriva med ord hur jag känner i hjärtat, men det gör ont och det är som ett stort hål med något som saknas och aldrig kan fyllas igen. Det är söndag idag och det där ofattbara hände också en söndag, det har alltså tagit 6 år för den 20 februari ett bli en söndag igen. Kommer nog aldrig glömma samtalet jag fick av pappa när jag var i Polen och väntade på att få gå på båten. Kändes som golvet bara försvann under fötterna på mig, det fick bara inte vara sant. Och så var jag så långt hemifrån. Så många tankar som snurrade i huvudet och jag fattade ingenting. VARFÖR är frågan jag ställt mig så många gånger men aldrig fått svar på och kommer aldrig få svar på. 

Jag saknar min mamma så oerhört mycket! Blir så ledsen när jag hör eller läser om andra som ska ut och göra saker med sin mamma, eller när barnen ska få träffa sin mormor. Det gör extra ont då för Madelene kommer aldrig få träffa sin mormor och lära känna henne, så underbar som hon var. Tänk så mycket kul vi kunde haft nu allihopa, tjejdagar med shopping eller bara få sitta i mormors knä när hon läser en saga, tänk att bara kunna få en kram av mamma. Jag blir så avundsjuk på andra som har det, det är inte meningen att känna så men jag vill också ha det men vet att jag aldrig kommer få det. Drömmer ofta om det och vaknar alltid lika tom och ledsen efter en sån dröm. Tänk om jag kunde få träffa mamma igen, och Madelene sin mormor. Varför ska livet vara så fruktansvärt orättvist???

Blir inget mer skrivit nu för nu kan jag inte längre se skärmen för alla tårarna, men undrar om jag någonsin kommer fatta vad som egentligen hänt. Mamma du är älskad och så otroligt saknad ♥
 

lördag 19 februari 2011

Morgontoalett

 
Efter frukosten är det viktigt att borsta tänderna och när man är så här liten är det mamma eller pappa som får göra det. Men huvudsaken är att hon gillar det, och hon är väldigt koncentrerad när hon får sina tänder borstade. 

Tema 182 - Morgontoalett
Bild 51 av 365

God Morgon

 
Ett glas juice är en bra start på en god morgon, det smakar gott och är fullt av vitaminer. Kanske det till och med kan hjälpa till att hålla förkylningar borta. 

Tema 86 - God Morgon
Bild 50 av 365

fredag 18 februari 2011

Nyfiken

 
Nyfiken i en strut, öppnar man struten tittar Budda ut. Här tittar han nyfiket ut på utsikten hemma hos pappa, vad är det matte står och tar kort på? Bilden är lite suddig men det är bara för att det gäller att va snabb ibland, jag står och fotograferar solnedgången på pappas balkong och Budda blir så nyfiken på vad jag sysslar med och tyckte han såg så söt ut när han stack ut huvudet, glad att jag hann få en bild på min sötnos ♥

Tema 195 - Nyfiken
Bild 49 av 365

Eldklot

 
Eldklotet solen lyser upp himlen och molnen så fint på bilden. Det blir så vackra färger när solen är på väg ner.

Tema 49 - Eldklot
Bild 48 av 365

Avkoppling

 
Här har Madelene avkoppling på hög nivå i sin puff med snuttisen så där mysigt över sig ♥ Måste samla krafter emellanåt för att orka med att busa

Tema 12 - Avkoppling
Bild 47 av 365

onsdag 16 februari 2011

Grind

 
I helgen fick vi äntligen tummarna ur och fick upp våra grindar, en i trappan där nere och en där uppe. Så nu kan Madelene busa fritt när vi är där uppe utan att vi behöver oroa oss för trappan. Funkar kanon till att hålla små busfrön på plats ♥

Tema 87 - Grind
Bild 46 av 365

Inskolning

I måndags började Madelene sin inskolning på dagis. Blev tyvärr inte förstahandsvalet men det går ju alltid att flytta över henne längre fram. I måndags morse var jag duktigt nervös, så många tankar och känslor som far runt inför vårt första dagis besök. Främmande människor som ska ta hand om mitt barn och jag kommer inte ha kontrollen längre, inte hela tiden i alla fall. När vi väl kom dit var Madelene lite tveksam till en början och tittade sig omkring och vill inte gå in om hon inte fick hålla mamma i handen. När vi väl kommit in och lämnat hallen så tog det inte lång stund innan hon hittade alla leksakerna och en lekkamrat som är två veckor äldre så de är jämngamla och lekte jättefint. Det såg så kul ut för han tömde ut alla leksaker på golvet och Madelene la dem i lådan igen. Fruktstunden var också spännande, sitta i en annan stol än hon var van vid hemma och äta banan, satt och flörtade vid bordet också, men så är hon ju också ett riktigt charmtroll vår lilla tjej.

Igår gick det ännu fortare att komma igång att leka och jag höll mig lite mer på avstånd och tittade på håll. Så kul att se att hon trivs och leker fint med kompisen. Under dagens fruktstund så fick jag en rundvandring av en av fröknarna och fick se de andra avdelningarna och blev sittandes i deras personalrum ett tag för att se hur hon reagerade när mamma försvann. Tur jag har min Desire för annars hade det snabbt blivit väldigt tråkigt att sitta där. Det hade gått så bra så när jag hade gått, men när hon såg mig så blev hon lite klängig ett litet tag sen fortsatte hon att leka.

Det är så mycket nytt nu med dagis och allt runtomkring att hon blir trött på ett helt annat sätt, hon är helt slut när vi kommer hem och somnar på direkten. Däremot är nätterna oroliga, hon vaknar ofta och är lite ledsen. Ibland somnar hon om av sig själv och ibland får jag gå in och ge henne nappen. Jag tror att det är på grund av att det händer så mycket på dagarna som gör att hon är lite orolig på nätterna. Det är faktiskt inte bara Madelene som är trött utan jag också för detta är ju helt nytt för mig också att lämna mitt älskade lilla barn ifrån mig.

Madelene på dagis

tisdag 15 februari 2011

Apelsin

 
Apelsin är fina och luktar gott men själv tycker jag inte det är någon höjdare. Så denna apelsin var bara modell sen åkte den ut :)

Tema 5 - Apelsin
Bild 45 av 365

Filmtitel

 
Två av mina absoluta favoritfilmer, de är så olika men båda är vansinnigt bra. Synd bara att inte Martin vill se dem lika ofta som mig :)  

Tema 58 - Filmtitel
Bild 44 av 365

måndag 14 februari 2011

Nivå

 
Bilden är tagen på pappas balkong och just nu har han ordentlig sjöutsikt eftersom nivån på vattnet i den lilla ån är mycket högre än vanligt. Gillar änderna som simmar mitt i bilden också, ger liv åt bilden tycker jag.

Tema 189 - Nivå
Bild 43 av 365

Knut

 
Här är lille Kodde modell när han leker med Laban och Leos tuggknut. Han är så liten och så söt och numera är det fem hundar som träffas när vi har kalas i släkten =) 

Tema 135 - Knut
Bild 42 av 365

lördag 12 februari 2011

På bättringsvägen

Ja nu är vi på bättringsvägen här hemma, hela familjen drabbades av en ordentlig förkylning men det känns som vi är lite bättre allihopa. Den här jävla hostan kommer vi nog tyvärr ha gott av länge. Det är så kul att Madelene börjar bli sitt vanliga busiga jag igen, det har vi saknat. Men med all energi tillbaka kommer alla hyssen också men hellre det än en sjuk liten tjej. Än så länge går det bra att sova i sin egen säng också, jag var ju rädd att det skulle bli konflikt där men det blev det inte så jag oroade mig i onödan. Hon har nu sovit i sin säng två nätter i rad och denna blir förhoppningsvis den tredje. Så nu sover vi gott alla tre om nätterna :)

Idag har vi varit ute på liten shoppingrunda Madelene och jag åkte till Väla med Beatrice. Var på jakt efter ett par nya skor till Madelene att ha nu på dagis men det var minsann lättare sagt än gjort. Åkte till Skopunkten och tänk det tog en hel timme där inne för att hitta en ynka par skor till hennes fötter. Undra hur skotillverkarna tror att små bebisfötter ser ut? För det va bara ett par som passade Madelenes fötter. Skorna är alldeles för smala vid vaden så hon får inte i foten, inte ens ett par vanliga fodrade gummistövlar kunde hon få på fötterna. Hoppas det blir lättare att hitta skor sen när hon blir lite större.

Nu blir det mys med min älskade Martin i soffan med chips och dippa framför Melodifestivalen, får väl se om vi orkar se hela, känner mig lite trött och sliten nu faktiskt.

Öra

 
På min älskade Zigge står det ena örat upp nästan alltid oavsett vad han gör. Och det är så han ska vara, men ett öra upp och ett öra ner. Hans look helt enkelt ♥  

Tema 363 - Öra
Bild 41 av 365

M


♥ M som i Martin och Martina. Dessa tändsticksaskar prydde dukningen på vårt bröllop och jag är glad att vi har några kvar. På andra sidan står det "The Perfect Match" ♥

Tema 169 - M
Bild 40 av 365

fredag 11 februari 2011

Rörelse

 
På hockeymatcherna är det mycket rörelse på spelarna! Gillar denna bilden för en av spelarna är relativt skarp och resten är bara suddiga streck eftersom de är i rörelse. Va inte lätt att få en sån här bild med min lilla Canon IXUS 65 kompaktkamera. Det blev grön ram på denna bilden för vi är Grön och Vita bröder ♫

Tema 245 - Rörelse
Bild 39 av 365

Frukt


Så här i förkylningstider är det extra bra att äta mycket frukt. Banan är en av mina favoriter, mums! Det är också på grund av förkylning och sjukdom här hemma som jag halkat efter lite med bilderna.

Tema 67 - Frukt
Bild 38 av 365

torsdag 10 februari 2011

Svårnattad

Hoppas verkligen vår älskade lilla Madelene blir bättre snart. Jag mår jätte dåligt av att hon mår dåligt, är ledsen och inte äter som hon ska. Och den dåliga sömnen upp till det gör att jag snart bryter ihop. Nu sover hon iaf och i sin egen säng också så hoppas hon får ett par timmar god sömn, gärna hela natten. Det var minsann inte det lättaste att få henne att somna men tillslut gav hon upp. Hon drack bara halva flaskan välling, hon som brukar bli så glad när hon ser flaskan stöter bort den nu och kan inte dricka själv. Så hoppas aptiten kommer tillbaka också snart. Nu ska jag också försöka sova, passa på när hon sover och så jag har lite sömn inför natten om hon vaknar av sin räliga hosta.

Stackars liten

Madelene har inte haft det lätt nu de senaste dagarna och det är fortfarande synd om henne, mammas lilla hjärta. I tisdags ringde jag till vårdcentralen och ville komma in och träffa farbror doktorn. Efter att ha tittat i munnen och öronen, plågat henne med halsprov och stick i fingret så konstaterade läkaren att hon har öroninflammation i sitt högra öra. Hon var också röd och irriterad i halsen så det gör nog ont när hon hostar dessutom så har hon infektions astma. Så det blir att både ge henne Kåvepenin och Bricanyl nu i en veckas tid innan hon är helt återställd. Igår kändes hon bättre, lite av glimten i ögat är på väg tillbaka och hoppas hon ska vara helt återställd snart. Det är riktigt jobbigt när ens barn är ledsen och sjuk och det inte finns så mkt man kan göra för att fixa det. Sen sömnen är ju inte riktigt som den ska, hon ligger mellan oss så vi ska få sova lite alla tre men ryggmassage mitt i natten uppskattas inte :)

Igår kväll tog Martin över sjukstugan en stund så jag kunde gå på hockey, inte många hemmamatcher kvar nu. Denna gången var det Västerås som gästade och Rögle vann med 3-1. Det var en spännande match, så spännande att mina naglar rök all världens väg. Hoppas de fortsätter vinna nu så de kommer upp på tredjeplatsen igen.

tisdag 8 februari 2011

Liggande

 
När jag skulle till apoteket idag så gick jag förbi detta, tre cyklar och en moped som blivit liggande efter stormen som härjade igår kväll/natt. Hade bara mobilen med mig så det fick bli en mobilbild idag.

Tema 156 - Liggande
Bild 37 av 365

måndag 7 februari 2011

Liten sjukling

Det är inte konstigt jag känner mig lite som en zombie med tanke på hur det varit på nätterna denna helgen. Vår älskade lilla Madelene började hosta i fredags och när vi var på kalas hos min pappa i lördags så blev det bara värre. Hon fick feber och blev en jätteledsen tjej, men inte konstigt jag vet ju hur jag själv och andra blir när de blir sjuka...lite gnälliga. Åkte "tidigt" från kalaset men blev inte mycket sömn den natten heller. Slutade med att Madelene fick komma in och sova i vår säng och det har hon inte gjort sedan hon var jätte jätte liten, hon tar lite större plats nu :) Hostan ställer till det för henne och stör hennes sömn, tänk om hon bara kunde får sova ordentligt så hon får energi till att bli frisk.

Natten till idag var samma, sov ca två timmar i sin egen säng innan hostan störde henne och vi tog in henne till oss. Jag är rädd nu att vi kommer få ha henne där när hon är friskt också, visst är det mysigt men sover inte alls bra med henne i sängen. Vi resonerar som så att det är bättre att hon får sova lite när hon ligger i vår säng än ingenting alls så får vi ta eventuella problem eller konflikter sedan. Gör ju allt för vår lilla tjej för att vi vill ju att hon ska må bra.Vid halv sju fick hon en alvedon, torr blöja och lite näsdroppar och sedan kunde vi båda två somna om och vaknade strax efter 10. Det är vad sammanhängde sömn vi fått idag, tycker synd om Martin som är på jobbet men hoppas han fick sova lite inatt.

fredag 4 februari 2011

Nos


 
Jag kan helt enkelt inte bestämma mig för vilken av dessa bilder jag tycker bäst om, så därför blir det två bilder på detta tema. De är lite olika redigerade, vilken tycker ni är finast? Säg gärna också vad ni tycker om mina redigeringar, alltid kul med feedback.

Tema 190 - Nos
Bild 36 av 365

Ljus

 
Dessa fina kronor fick jag av min syster Beatrice i födelsedagspresent och de passar så fint med värmeljus i och de sprider ljus och värme.

Tema 162 - Ljus
Bild 35 av 365

torsdag 3 februari 2011

Sko

 
När det blir helt tyst brukar det ju betyda att Madelene är upptagen och det kan vara ganska kul att ha med sig kameran då. Precis som denna gången då hon sitter och leker med Martins kängor, hon kanske tränar på att knyta eftersom hon hittat snörena eller så leker hon bara med dem. Budda är som vanligt där Madelene befinner sig ♥

Tema 258 - Sko
Bild 34 av 365

Tassar

 
Här får vår hund Zigge vara modell, han är så vansinnigt söt när han lägger tassarna i kors som på bilden.

Tema 295 - Tassar
Bild 33 av 365

Hockey...Rögle - Mora

Födelsedagsfirandet fortsatte med lite hockey. Igår var det Mora som gästade Lindab Arena och senast var det en riktig rysarmatch som efter första perioden visade 0-4 på resultattavlan. Många i publiken reste sig och gick innan ens första perioden var slut. Men Rögle vände och vann med 5-4 efter straffar.

Gårdagens match blev också lite av en rysare, inte alls samma underläge men det såg ut som att Mora skulle vinna bra länge. Rögle hade många chanser men spelade inte sitt bästa spel. De lyckades kvittera i slutminuterna så det blev förlängning. I förlängningen såg det ut att bli mållöst men det var ett av skotten som resulterade i att det fladdrade till i nätet på mål men ingen puck var inne i kassen. En av Rögle spelarna reagerade och när tiden var slut blev det videogranskning och det visade sig att det blev mål! Så Rögle slog åter igen Mora i en alldeles för spännande match och fick 2 poäng.

Nu är det bara fem hemmamatcher kvar ock det är dags att skärpa till sig för killarna i Rögle. De kan så mycket bättre och det är dags att ta fram det spelet igen om de ska komma direkt till kvalserien och slippa play-off.

Fyllt tant & Positivt tänkande

Jo nu har det hänt, igår fyllde jag tant i alla fall enligt Martin. Igår fyllde jag alltså 25 år och när man gick på gymnasiet så kändes ju 25 sååå otroligt långt bort. Jag kunde inte ens föreställa mig hur mitt liv skulle se ut då och hade någon sagt till mig hur det skulle vara när jag gick i nian så hade jag inte trott den personen. I unga år så sa jag till mig själv att när jag är 25 år ska jag vara gift och ha ett barn. Minns ej hur gammal jag var när jag sa detta men jag kommer ihåg det så väl och det är även de enda "mål" som jag kommer ihåg så tydligt. Och det känns riktigt bra att det är så verkligheten ser ut också! Har ju faktiskt hus och hundar också och till och med två marsvin :) Fast jag fyllt tant så känner jag mig faktiskt inte så gammal men det känns ju lite på något konstigt sätt. Som Emma skrev i grattis smset så är jag nu närmre 30 än 20. Martin ska bara inte vara så kaxig för det är snart hans tur att passera 25-års strecket, men män kanske inte blir gubbar på samma sätt...hihi.

Förmiddagen tillbringade Marlene och jag med att lyssna på en föreläsning om positivt tänkande. Madelene var med och lyssnade :) Det var en riktigt intressant föreläsning och mycket av det han sa är egentligen så självklart men man lever inte efter det alla gånger. Intressant med att alla barn föds med bra självförtroende men att vi vuxna sen plockar bort bit för bit under årens gång. Säger man till exempel till en 5-årig tjej att hon har söt klänning så svarar hon typ JA (det är därför jag har den på mig) men säger man samma sak till en kvinna i 30-års åldern så svarar hon att hon köpt den billigt på rean. Varför ska det vara så svårt att ta en komplimang? Madelene skötte sig jätte bra och charmade alla åhörare när hon sprang runt i salen, tänkte att det stör ju mer om hon sitter och skriker i mitt knä än att hon går runt och är glad. När föreläsningen sen var slut undrade han vad vi tog med oss speciellt härifrån. Då var det en kvinna som sa att hon tog med sig Madelene som ett levande exempel på vad det här handlade om. Madelene gick hela tiden runt och spred positiv energi och var glad. Kul att höra en sån grej, gör att man blir väldigt stolt som mamma.

Vila

 
Efter att man busat måste man vila. Puffen är perfekt att vila lite i för att samla nya krafter och den lilla nallen Madelene fick av sin morfar i julklapp är en favorit. 

Tema 335 - Vila
Bild 32 av 365

Busa

 
Busa med pappa är alltid lika kul och de är precis lika busiga båda två. Tänk vad jag är lycklig som har er i mitt liv! Denna bilden får vara temabild för jag tycker det är så mycket glädje och kärlek i denna busbilden ♥

Tema 32 - Busa
Bild 31 av 365