torsdag 3 februari 2011

Hockey...Rögle - Mora

Födelsedagsfirandet fortsatte med lite hockey. Igår var det Mora som gästade Lindab Arena och senast var det en riktig rysarmatch som efter första perioden visade 0-4 på resultattavlan. Många i publiken reste sig och gick innan ens första perioden var slut. Men Rögle vände och vann med 5-4 efter straffar.

Gårdagens match blev också lite av en rysare, inte alls samma underläge men det såg ut som att Mora skulle vinna bra länge. Rögle hade många chanser men spelade inte sitt bästa spel. De lyckades kvittera i slutminuterna så det blev förlängning. I förlängningen såg det ut att bli mållöst men det var ett av skotten som resulterade i att det fladdrade till i nätet på mål men ingen puck var inne i kassen. En av Rögle spelarna reagerade och när tiden var slut blev det videogranskning och det visade sig att det blev mål! Så Rögle slog åter igen Mora i en alldeles för spännande match och fick 2 poäng.

Nu är det bara fem hemmamatcher kvar ock det är dags att skärpa till sig för killarna i Rögle. De kan så mycket bättre och det är dags att ta fram det spelet igen om de ska komma direkt till kvalserien och slippa play-off.