lördag 26 februari 2011

Årets match!

Vi var och kollade på hockey igår, pappa och nästan hela tjejligan, Pernilla var hemma hos oss och lekte med Martin och Madelene istället. Det var inte riktigt årets bästa match men en av de viktigaste eftersom så mycket stod på spel. Killarna spelade inte alls så bra som det kan, blev en hel del felpassningar och de gav Malmö övertaget med 0-1 innan man själv kvitterade med 1-1 i spel 5 mot 3. Fler mål blev det inte under matchen i ordinarie tid eller i förläningen utan matchen avgjordes på straffar. Och straffläggningen blev en riktig nagelbitare den också för ingen av lagen lyckades få in en straff förrän när det var Rögles tur att göra tredje försöket och det var Simon Olsson #27 som satte den, en riktigt snygg straff och jubel i publiken. Det är verkligen kul när de vinner en så viktig match och showar lite för publiken. Efter att de tackat publiken som de brukar så fick klacken ut Rögle på isen igen, och hela laget ställde upp på en rad och dansade. Stämningen och kännslorna går inte att beskriva utan måste upplevas live, och jag är glad att jag fick vara där igår och uppleva detta andra derby i Ängelholm, TACK PAPPA!

Rögles tabelläge förbättrades ytterligare efter att Leksand förlorade mot Mora med 1-4 nu ikväll och Rögle är nu garanterade plats i kvalserien! Vilket betyder att än är säsongen inte över! Jippi!!!


Simon Olssons snygga straff

Rögle dansar :)

Hittade en söt kommentar på Rögles Supporterblogg "Kan meddela att mina smågrabbar (5 och 6 år) redan har börjat träna på Simons snurrstraff. Lär kosta ett parkettgolv, men det är det värt!!" Och denna fina kommentar får avsluta detta hockeyinlägg :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar