fredag 4 februari 2011

Nos


 
Jag kan helt enkelt inte bestämma mig för vilken av dessa bilder jag tycker bäst om, så därför blir det två bilder på detta tema. De är lite olika redigerade, vilken tycker ni är finast? Säg gärna också vad ni tycker om mina redigeringar, alltid kul med feedback.

Tema 190 - Nos
Bild 36 av 365

5 kommentarer:

  1. Jag gillar kompositionen av den nedre bilden bäst, med mer av ansiktet och tassen som ramar in.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker komposition och redigering är klockrena på bild nr.2.
    SV: När jag redigerar mina bilder använder jag Photoshop CS4 och fotar i RAW. Hur mycket jag redigerar är helt beroende på vilket slutresultat jag vill uppnå, det kan vara allt från att öka skärpan lite till att arbeta med flera, flera lager. Det är bara att du hör av dig om du vill att jag ska visa någon speciell teknik... Det är ju så jätteroligt att redigera och om jag kan vara till någon hjälp så blir jag glad!

    SvaraRadera
  3. Instämmer med övriga om att även jag tycker bäst om bild nummer två, tycker Du har lyckats med kompositiionen och ljuset bäst i den bilden.
    Håller själv på försöka lära mej lite mer om redigering, svårt är det!

    Ha en skön kväll!

    annette

    SvaraRadera
  4. Jag tycker också den andra bilden och kanske är det för att jag tilltalas av bildvinkeln på den. Tycker du har lyckats bra med att få fram de olika strukturerna i pälsen och på nosen - gör att det blir mer liv i bilden. Bra jobbat!

    SvaraRadera
  5. Håller med övriga om att tvåan är finast. Nosen är så tydlig och ser så där härligt kall och mysig ut. Bättre vinkel på nosen och mer hund i bilden. Och bättre färg. :)

    SvaraRadera