måndag 18 oktober 2010

Måndag?

Martin har jobbat hemifrån idag, har känts riktigt konstig men samtidigt skönt att ha honom hemma hos oss. Det tog ett tag innan jag vände mig vid tanken på att det faktiskt var måndag idag. Sen var det lite annorlunda att inte kunna köra med honom för han jobbade ju faktiskt :) Tycker gott han kan få jobba hemifrån fler gånger, vi kunde tillbringa mer av kvällen ihop också eftersom han inte kom hem så sent som han brukar.

Denna härliga måndag har jag tvättar lite och städat hela huset. Inget kul måndagsnöje kanske men det är så skönt när det är gjort och man får det rent och snyggt omkring sig. Hann bara precis städa klart innan det va dags att åka och träna med pappa. Det är en arbetskamrat till pappa som hjälper oss och visar vilka övningar vi ska göra och hur vi ska göra dem. Idag var det mest benen vi tränade så jag kommer nog ha ganska ont i benen imorgon :) Men det är skönt med lite träningsvärk för då vet man att man varit duktig.

2 kommentarer:

  1. Vad tränar ni för nåt? Styrka? Man känner sig allt bra nöjd med sig själv efter lite träning, och sover gott gör man med :)

    SvaraRadera
  2. Ja d e gott när kroppen påminner än om hur duktig man varit =)

    SvaraRadera