lördag 19 september 2009

Hemma igen

Ja nu e vi hemma igen, borta bra men hemma bäst heter det ju och det är så sant. Stort tack till min familj att vi har fått bo hos er i veckan och jag vet att mitt humör inte varit det bästa hela tiden men det är inte så lätt när man har ont hela tiden.

Direkt när vi kom hem så var vi förstås nyfikna på hur det nu ser ut på övervåningen som har fått nytt golv i hallen. Snyggt va det helt klart och vilket lyft mot när heltäckningsmattan va där istället. Men det var bara att börja städa direkt, visserligen var ju det värsta här uppe redan borta men dammsugade ändå och har moppat ett varv, blir ett varv till sen när det torkat. Och fick städa där nere också så man får bort allt byggdamm.

Sen ska allt packas in från bilen och våra saker vi handlade på Ge-Kås ska också in på plats. Sen ska möblerna ut i hallen igen, fick ju packa in allt som var i hallen i de andra rummen så länge och nu vill jag ha ut det på plats igen. Ska försöka få ut bilder på förvandligen sen, antingen ikväll eller imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar