lördag 12 september 2009

Renovering

Ja nu ska det fixas här hemma, när vi flyttade in i huset så var det en liten spricka i golvet i hallen på övervåningen och den har nu blivit mycket värre och nästan en säkerhetsfara. Så nu ska vår hyresvärd riva ut det gamla golvet och lägga nytt. Vilket betyder att vi blir av med den äckliga heltäckningsmattan och slipper oroa oss för att bryta benen när vi går här uppe.

Det kommer bli hur bra som helst och nu idag har vi hållit på med att tömma möblerna som står i hallen för de måste ju flyttas. Blir nog före och efter bild sen när det är klart också. Arbetet ska påbörjas på måndag och under tiden som renoveringen håller på så kommer vi inte åt något på övervåningen så det gäller att tänka ut vad man kan tänkas behöva nästa vecka.

Har precis läst ut boken Män som hatar kvinnor. Brukar först läsa boken och sedan se filmen men denna gången blev det tvärt om, det var först efter att jag sett filmen som jag kände sug efter att läsa böckerna. Och det var ju hur mycket som helst som inte stämde överrens med boken, så är det ju alltid men ändå. Ska försöka hinna läsa nästa bok Flickan som lekte med elden innan vi ska se den på premiärdagen, fredag den 18 september. Blir att kolla på filmen ikväll igen, så sugen på att se den nu när jag också läst boken! Så nu blir det mys med Martin och hundarna och lite gott lördagssnask!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar