söndag 8 november 2009

Hundarna

Har ju helt glömt bort att berätta om hur duktiga våra hundar varit i denna omställning med bebis och allt. Jag har varit så nyfiken på detta första mötet mellan hundarna och bebisen under hela min graviditet, funderat över hur de kommer bete sig mm. Så när vi äntligen åkte hem i måndes så var det dags för dem att träffas. När Martin hade lämnat av mig och Madelene hemma så åkte han iväg till min pappa för att hämta hem hundarna.

Lilltjejen låg i sin vagn när Martin kom hem med hundarna och hon var väl inte jättenöjd med att ligga i den just då så hundarna blev ju galna när de hörde ett ljud de inte riktigt kände igen och sprang som tokar upp o ner för trappan innan de kom på var ljudet kom ifrån. Sen lugnade de ner sig lite. De stod och nosade och sträckte på sina halsar för att försöka få sig en glimt. När de nosat och hälsat färdigt på oss så satte vi Madelene i bilstolen som vi sedan satte ner på golvet så hon liksom kom ner på deras nivå så de kunde nosa lite på henne. Zigge och Budda var nyfikna men ändå försiktiga, när det blev lite intensivt så backade de direkt när man sa till! Ett fint första möte tycker jag, och mina pojkar var duktiga!

Nu har det ju gått ett par dagar sedan vi kom hem och de har hunnit vänja sig lite. De är hur duktiga som helst och det funkar kanon med hundarna och lilltjejen. Hon har också vant sig lite verkar det som för nu skriker hon inte i högan sky när Budda kommer med sin våta nos på hennes kind :) Men trötta är de våra små vovvar, de måste ju liksom hålla koll på vad som händer hela tiden och vill inte missa något! Och då blir man lätt lite sliten!

Nyss hemkomna. Martin och hundarna gosar med Madelene

Måste hålla koll på Bebisen, nu gör hon ljud ifrån sig igen

Budda ligger i soffan och håller koll på tösen

Så här trötta är vi allihopa mellan varven!
Men det är det helt klart värt!

1 kommentar:

  1. Sikka duktiga pojkar du har =)
    Trötta blir alla med bebis,inget att chämmas för. Passa på att sova när hon sover. och passa på att njut av varandra. Puss o kram

    SvaraRadera