måndag 26 oktober 2009

Ge-Kås

Igår var jag och Jannike iväg på en roadtrip, strax efter tolv lämnade vi åsen för att bege oss till Ge-Kås. Helt galet egentligen att frivilligt välja att åka upp när det både är söndag och löningshelg men det var den dagen som passade oss båda två och jag vet ju inte hur långt fram jag vågar planera. Får nog ta min planering lite mer efter dagsformen nu känner jag för vissa dagar är bra och vissa har jag ont.

Det va mycket folk och jag säger då det, Martin är väldigt glad att jag fick annat resesällskap så han slapp följa med. Han brukar vara duktig men hade han varit med igår så hade han bara gnällt om hemfärden efter typ en halvtimme :) Vad jag förstod på Jannike så va hennes sambo också rätt nöjd med att slippa åka dit! Vi tog våra korgar och sprang och hamstrade, tömde i vagnen och sprang en ny runda och plockade på oss saker. När jag för en kort tid sedan var där med mina systrar så ångrade jag att jag inte köpte den vinterjackan som jag nästan kunde ha och letade efter den igår och tänka sig, den fanns kvar så nu slipper jag o magen frysa i vinter och jag har en superfin vinterjacka att ha sen när bebisen har tittat ut! Köpte också en bärsele, ett riktigt kap va det. Kanonnöjd med mina inköp, ska bära in sen och sortera och packa upp, går ju inte att låta bli att köpa till bebisen när jag är där uppe för det är så billigt så det blir att tvätta lite kläder till :)

Hur som helst så hade vi tur igår när vi kom upp för vi fick en plats ganska så nära ingången ändå, vilket var skönt när vi var färdigshoppade sen och slapp gå över hela parkeringen för att komma till bilen. Måste ha sett kul ut när vi gick med två fulla vagnar och vaggade fram som två nitioåringar med värsta krämporna. Men så blir det efter en heldag på Ge-Kås när man är höggravid, men helt klart värt det och nu dröjer det nog ett tag innan jag åker upp dit igen skulle jag tro.

1 kommentar:

  1. Mmmm riktigt skojjdag, men håller med att d måste sett kul ut. o do som hörde oss när vi skulle ta oss in i bilen haha, pip o gnäll och pust o stön *asg*. Men vi fick ju klarat av d mesta av våra shoppinglistor. nu måste jag bara leta lite mammakkläder eftersom där va ganska utsorterat på den avdelningen ju...

    SvaraRadera